Nieuwe bezorgbus in gebruik

Afgelopen 3 dagen de “nieuwe” Peugeot Bipper klaar laten maken zodat we deze de komende jaren hopelijk met veel plezier kunnen gaan gebruiken voor het bezorgen van de ontbijtjes. Eerst maandag een motorische check bij de Jawi, dinsdag wat deukjes weg laten werken bij Mark Pennings en woensdag laten voorzien van een mooie opdruk door Rekla Oost. We zijn erg blij met het eindresultaat en de eerste ritjes die we er meegemaakt hebben voelen goed aan. Er is een kleine aanpassing gedaan waardoor de airco nu ook volledig en goed door de laadruimte blaast en deze dus nu ook heel koel kan worden gemaakt. Essentieel voor de bezorging in de zomer.

Deze binnenruimte is inmiddels ook voorzien van 2 net afgewerkte etage’s waardoor we soms meerdere en vooral grotere ontbijten ruim mee kunnen nemen. Dit moet nog wel afgerond worden met lade’s en uiteraard aflakken. Voor nu is die in ieder geval al wel gereed voor gebruik en hopen we a.s zondag met Vaderdag al meerdere rondjes Oost Achterhoek ermee te gaan maken;-)

De Bipper vlak na bestikkering bij Rekla Oost vanmiddag.
Geplaatst in Nieuws.