“Prachtige order met een goed gevoel afgerond “…


Gisteren en vandaag in totaal 205 ontbijtpakketten in doos mogen verzorgen voor een mooi en groot bedrijf met vestigingen in Dinxperlo en Breedenbroek. Dit was een leuk Paascadeau voor het personeel. Voor ons was het een mooie uitdaging zeker in de drukke periode voor Pasen maar met de super hulp van ons nichtje Marelle en partner Erwin ging alles eigenlijk perfect en was het ruim op tijd klaar.

Hierbij moet ook gezegd worden dat het nooit gelukt was zonder de hulp van de Spar in Bredevoort die ervoor zorgde dat alles op tijd klaar stond en ook een koelwagen beschikbaar stelde om alles continue gekoeld te houden, Prinsheerlijk Delicatessenhuis die ervoor heeft gezorgd dat de vleeswaren en kaas werden geseald voor een langere houdbaarheidsdatum, Frank Huning Koelwagen Transport die heeft gezorgd voor misschien wel de grootste koelwagen van de Achterhoek en die we perfect als een soort mobiele inpakruimte konden gebruiken. de kipjes van de Neeth die er maar druk mee zijn geweest, Wikkerink zuivelboerderij voor de bakjes yoghurt, de warme bakker die s’morgensvroeg om 5.30 uur de broodjes kwam bezorgen… kortom vele mensen zijn er druk mee geweest 😉

Al met al kostte het vooral in het voortraject best wat regel-en denkwerk maar dit pakte gelukkig goed uit. Het is echter vooral fijn om zo een grote opdracht te mogen krijgen en hiervoor het grootste bedankje naar het mooie bedrijf in Dinxperlo/ Breedenbroek.

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.