Bezorgservice

We zijn blij met uw interesse en eventuele bestelling. Daarom zouden we het leuk vinden dat u hieronder een reactie zou plaatsen over onze service of een ervaring met de bezorging van een van onze ontbijtjes. Het plaatsen van een reactie is mogelijk onderaan de pagina.

Vele reacties zijn van medio December 2018, deze zijn allemaal rond dit tijdstip geplaatst omdat ze overgenomen zijn vanuit de vorige website. Deze website is gemaakt in December 2018. 

Om spammers geen kans te geven zal een reactie nooit onmiddellijk geplaatst worden. Voor plaatsing op de website zal er altijd een controle plaatsvinden..

Geplaatst in Nieuws.

28 reacties

 1. Wij waren te gast in een vakantiechalet in Aalten en onze Lazy Sunday voor twee werd tot aan de deur van het chalet bezorgd in een doos met mooie rode strik. De inhoud van de doos was verrassend, heel lekker, vers en voldoende om er ook nog heerlijk van te lunchen. Een fantastisch begin van de dag!

 2. Vandaag onze zoon voor zijn verjaardag verrast met een ontbijtje. Perfect verzorgd en helemaal naar wens! Super gedaan en normaals bedankt! Stan was blij verrast en vond het helemaal top (van Facebook)

 3. Vanochtend kregen we ons breakfastbag voor VADERDAG! het was heerlijk, super goed verzorgd en meer dan genoeg voor 2pp.
  Goede prijs, kwaliteits verhouding! Een aanrader en gaan zeker nog een keer gebruik maken van de ontbijtservice, Bedankt! (van Facebook)

 4. Hoi Monique, bedankt voor het heerlijke ontbijt! We hebben ervan genoten! Ook de kinderen vonden het lekker, het was ruim voldoende. Vandaag hun broodtrommeltje s nog gevuld met wat lekkers. Nogmaals bedankt voor de goede service!

 5. Een uitstekend bezorgd vaderdag ontbijtje
  Op tijd eitjes warm
  En dan altijd dat extraatje
  Een prachtig verpakt ontbijtje kaartje erbij
  Super

 6. Dank jullie wel voor het superleuke, mooie, verzorgde maar vooral erg lekkere ontbijt! We hebben ervan genoten! Erik, Ini, Jessi en Rens

 7. Monique, we hebben je 2x ochtenden bij ons familie weekend mogen begroeten. Wat een verrassing om de doos te openen en te genieten van alles wat erin zat. We bestellen regelmatig thuis ontbijtjes maar dit was meer dan overheerlijk.Ee n aanrader!! Bedankt. Groeten vd familie Friso

 8. Hartelijk bedankt voor het super ontbijt. Het zag er top uit, het smaakte ook nog eens goed. Onze complimentjes. En….ruim voldoende!

 9. Hoi Monique,
  Heel erg bedankt voor het lekkere ontbijt. Ze was heel erg verrast toen de bel ging en helemaal toen ze de doos had opengemaakt. Super leuk en lekker!

 10. Voor mijn ouders een ontbijt besteld voor het oppassen van onze kids. Echt een mooi ontbijt heel uitgebreid en zeker voldoende echt een aanrader. Heel leuk om iemand mee te verassen

 11. We hebben ontzettend genoten van dit uitgebreide en heerlijk ontbijt gekregen van de kids. Het zag er goed en verzorgd uit. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *