Bezorging

Het Aaltens Ontbijtje is in 2015 begonnen als een ontbijtservice voor het dorp Aalten. Al snel bleek er ook belangstelling vanuit Dinxperlo, Bredevoort en de buurtschappen van de gemeente Aalten. Na het online gaan van deze website en een Facebook pagina kwamen er ook aanvragen van ver buiten de gemeente Aalten. Hier zijn wij uiteraard zeer blij mee maar dit was wel een reden om de bezorgkosten eens onder de loep te nemen zodat we hierin een logische staffel konden aanbrengen. Tevens was dit een mooie gelegenheid om ook op deze website duidelijk aan te geven tot hoever de bezorging van de ontbijtjes gaat. 
Hieronder ziet u de kaart van ons bezorggebied met daarin in kleuren aangegeven de bezorgzone’s.
(deze dient als voorbeeld)
Wilt u vooraf inzicht in de bezorgkosten ga dan naar Google Maps, tik “Aalten centrum” in en vervolgens het bezorgadres. Op deze manier kunt u eenvoudig zien in welke zone het bezorgadres zich bevind.

Overzicht van de bezorgkosten (globaal):

  • Zone binnen de groene cirkel, minder dan 2,5 km zone oftewel de dorpskern van Aalten, bezorging: 2,00 euro.
  • Zone binnen de blauw cirkel, minder dan 5 km zone, bezorging: 3,00 euro.
  • Zone binnen de oranje cirkel, minder dan 10 km zone, bezorging: 5,50 euro.
  • Zone binnen de rode cirkel, minder dan 15 km zone, bezorging: 8,00 euro.

Hoe werkt het:

U kunt de ontbijtjes 24 uur per dag bestellen via ons bestelformulier, uw reservering is pas definitief als u een bevestiging via de mail heeft ontvangen. Betaling van de ontbijtjes geschied contant bij aflevering of als het een cadeau betreft vooraf.
Wij bezorgen vrijdag t/m zaterdag van 8:15 uur tot 12:30 uur en zondag van 8.30 uur tot 11:30 uur. Het tijdstip van bezorging wordt in overleg met u als klant vastgelegd.

Wij kunnen de ontbijtjes aan de voordeur afgeven of als het een ontbijtje in een papieren zak betreft aan de deurknop hangen. In geval van de luxe ontbijtjes, kunt u dezelfde dag de gebruiksvoorwerpen zoals bv thermoskannen en dienbladen in een speciaal meegeleverde buidel onder de eigen brievenbus neerzetten zodat wij deze zonder u daarbij te storen na 16.00 uur kunnen ophalen.