Over ons

Mijn naam is Monique Vervelde, de oprichter van Hetaaltensontbijtje.nl. Wat in 2015 begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een part time baan waar ik zeer veel voldoening uithaal.

Het met zorg samenstellen en presenteren van de ontbijtjes voelt elke keer weer als een mooie uitdaging. Normaliter verzorg ik de ontbijtjes alleen en helpt Erwin met de administratie, mail en ontwikkeling van de website.

Op de drukke dagen zoals bv Vader-, Moederdag en Valentijnsdag word ik enorm fijn ondersteund door mijn zussen, zwager, schoonzus en vrienden en bekenden om alles op tijd te bezorgen.

De toenemende interesse is een enorme stimulans en het verrassen van de mensen en de leuke reacties daarna maakt deze bezigheid extra leuk.

Kijk lekker rond op deze website en hopelijk tot ziens!

Hoe werkt het:

U kunt de ontbijtjes 24 uur per dag bestellen via ons bestelformulier, uw reservering is pas definitief als u een bevestiging via de mail heeft ontvangen. Betaling van de ontbijtjes geschied contant bij aflevering of als het een cadeau betreft vooraf.
Wij bezorgen vrijdag tot en met zaterdag van 8:15 uur tot 12:30 uur en zondag van 8:30 uur tot 11:30 uur. Het tijdstip van bezorging wordt in overleg met u als klant vastgelegd.

Bezorging van ontbijtjes in andere gemeenten zoals bv Lichtenvoorde, Winterswijk en Varsseveld is uiteraard ook mogelijk. Voor een overzicht van de bezorgkosten voor buiten de kern van Aalten kijk op onze bezorg pagina.

Wij kunnen de ontbijtjes aan de voordeur afgeven of als het een ontbijtje in een papieren zak betreft aan de deurknop hangen. In geval van de luxe ontbijtjes, kunt u dezelfde dag de gebruiksvoorwerpen zoals bv thermoskannen en dienbladen in een speciaal meegeleverde buidel onder de eigen brievenbus neerzetten zodat wij deze zonder u daarbij te storen na 16.00 uur kunnen ophalen.


Gelieve de ontbijtjes 48 uur voor aflevering bestellen.
Op zondag is het mogelijk om vanaf 8.30 uur te bezorgen.

Het Aaltens Ontbijtje
KVK 80864295
BTW-id NL001385986B11
Bank: NL17 KNAB 0602 4918 19

Bezoekadres: Brethouwerweg 9, 7122 KG Aalten – Bezoek alleen op afspraak
Postadres: De Pas 78, 7123 AG Aalten

Telefoon Mobiel: 06 49191116
Email: info@hetaaltensontbijtje.nl

Voor de bezoekers die onze site op een mobiele telefoon bekijken, achter de menu items staat een wit pijltje (>) als u daar op drukt dan ziet u de verschillende mogelijkheden.