Afscheid van Twingootje!

Vorige week na veel wikken en wegen de knoop doorgehakt en toch ietwat weemoedig afscheid genomen van onze Twingo. Deze hadden we 3 jaar geleden puur als tweede auto aangeschaft en in een opwelling besloten van reclame te voorzien. Hier hebben we nooit spijt van gehad. Weinig reparatie’s, betrouwbaar, super goed in de lak en daarnaast is de Renault Twingo (bouwjaar 2006) best een iconisch/ schattig autootje die daarom wel goed paste bij het bezorgen van ontbijtjes. De witte kleur in combinatie met het grote logo maakte het lekker herkenbaar.

Het had echter ook een heel groot nadeel: geen airco …(dus in zomer prive auto gebruiken)… Dit in combinatie met het feit dat we sowieso een wat ruimere bedrijfsauto wilden heeft ons doen besluiten een andere auto te nemen. Hieronder nog een laatste blik op het “oude gebakje” en daar weer onder alvast een preview op het wat meer praktische en vooral zeer koele transport wat er gaat komen!

De “oude” Twingo
Preview nieuw model, hopen we voor Vaderdag zowel van binnen als van buiten af te hebben. Hierover later meer.
Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.