Bedankt valentijnsvrienden!

Dit jaar viel Valentijnsdag op een zondag en dan weet je in deze corona periode waarin weinig andere dingen mogelijk zijn dat het erg druk gaat worden. Vooraf ingeschat wat er met de ruimte en middelen mogelijk was en van daaruit bestellingen zoveel mogelijk verdeeld over de morgen en regio’s aangenomen.

Eitjes inpakken. Veel ruimte om te werken, ideaal in deze vreemde corona tijd.

Maar dit alles was echt niet mogelijk geweest zonder de fantastische vrijwillige hulp die vele familie, vrienden en inmiddels al kinderen van vrienden ons hebben gegeven deze zondagmorgen en een enkeling ook al de middag en avond ervoor. Fijn dat dit kon en vooral dat dit zo gemakkelijk ging vaak zonder zelfs te vragen. Daarnaast hebben we ook alle hulp gehad van:

  • Muziekvereniging de Eendracht: we mochten de volledige zaal gebruiken, super vanwege verantwoord kunnen werken in corona tijd
  • Cafe Den Tappen vanwege het beschikbaar stellen van een mooie koelwagen, ideaal voor het gekoeld en schoon ophalen van alle producten en we konden deze afmeting wagen perfect binnen kwijt.
  • Bakkerij Van den Dobbelsteen, Wilma’s Groente, Jumbo Aalten, Zorgboerderij De Neeth en Zuivelboerderij Wikkerink voor het tijdig aanleveren, en daarvoor zelfs soms aanpassen openingstijden, van alle producten.
  • Jan Scholten voor het vroege opstaan en het in een keer koken van een gigantische hoeveelheid eieren;-)
  • En last but not least dus alle lieve vrienden en familie die ons geholpen hebben met inpakken en bezorgen onder lastige omstandigheden zowel qua weersomstandigheden als ook met de coronamaatregelen: Bea&Reinier en Melissa, Lynouk, Marelle, Ivo, Stephan&Jolanda, Gerard&Gitte, Hans&Mirjam, Eddy en Maaike allemaal super bedankt voor het helpen en vooral de flexibiliteit en begrip.

Monique, Erwin en Joost

NB en uiteraard willen we ook onze klanten nogmaals bedanken voor de bestellingen en we hopen dat het allemaal goed gesmaakt heeft.

Een mooie goed onderhouden en schone koelwagen die we binnen konden plaatsen. Alle vlees/kaas, jus de orange, toetjes en melk bleef continu goed gekoeld.
Geplaatst in Nieuws.