Feestdagen : Pasen 2020

Op de speciale dagen zoals Valentijnsdag, Pasen, Moeder- en Vaderdag mogen we altijd wat meer bestellingen tegemoet zien dan gemiddeld. Voorheen zaten we daarbij al vrij snel aan een bepaald maximum omdat we simpelweg voor teveel bestellingen niet genoeg (koel) ruimte hadden. Daarnaast zat er ook een maximum aan het aantal bezorgmomenten die we met onze vaste bezorgers (familie en vrienden) en hun auto’s konden realiseren.

Nee verkopen is echter ook geen leuke bezigheid en daarom waren we blij verrast met het aanbod van onze vaste bakker Van den Dobbelsteen om op deze speciale dag naast de normale ruimte die altijd beschikbaar gesteld wordt ook mee te denken qua koelruimte en vervoers middelen. Hierdoor konden we alles veel meer en beter voorbereiden waardoor we op de dag zelf veel meer klanten konden bedienen.

1e Paasdag hebben we hierdoor alles in relatieve rust en op tijd kunnen bezorgen waarvoor we bakker Van den Dobbelsteen zeer dankbaar zijn en vooral ook de familie en vrienden die ons met inpakken en bezorgen geholpen hebben. We willen geen namen noemen maar de mensen die het betreft nogmaals bedankt.

We hopen de volgende feestdag (moederdag) met de lessen van 1e paasdag alles nog beter te kunnen inschatten en wat langer bestellingen te kunnen aannemen. Meer beloven dan we kunnen waarmaken vinden we echter nog vervelender als Nee verkopen dus indien mogelijk blijft ons advies op deze speciale dagen op tijd te bestellen.

Tot slot willen we hierbij vooral de klanten bedanken die op deze speciale dag besteld hebben en we hopen dat jullie er van genoten hebben.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.