Verse broodjes op Zondag

Geen zin of tijd om op zondagmorgen de ovenverse broodjes van de bakker in huis te halen? Nog geen zin om de pyjama om te wisselen voor het zondagse kloffie of een beetje ziekjes op bed?

Vanaf zondag 22-03-2020 is het naast onze luxe ontbijt service ook mogelijk om alleen vers gebakken broodjes van de bakker thuis te laten bezorgen.

Deze kunt u vooraf en tot zaterdag 12.00 uur bestellen zodat wij de volgende ochtend uw verse broodjes tussen 8.00 uur en 9.00 uur bij u kunnen bezorgen.

De broodjes worden verpakt in een draagtasje bij u aan de deurknop gehangen of bij de voordeur gezet. Wij bellen altijd 1 x aan zodat u weet dat wij de bestelling hebben afgeleverd.
U kunt alleen gebruik maken van de broodjesservice in de kern van Aalten.

U kunt kiezen uit de volgende vers gebakken broodjes:

  • Croissants 1,00 euro per stuk.
  • Duitse harde broodjes 0,45 euro per stuk
  • Harde meergranenbroodjes 0,70 euro per stuk
  • Zachte witte bollen 0,45 euro per stuk
  • Krentenbollen 0,55 euro per stuk
  • Gesorteerde mini broodjes 0,40 euro per stuk

Via het bestelformulier kunt u aangeven hoeveel en welke broodjes u wilt bestellen en op welk adres wij deze mogen bezorgen. Voor deze service op zondag vragen wij
2,50 euro bezorgkosten bij levering in de kern van Aalten.

Het is helaas niet mogelijk om deze broodjes in het buitengebied te laten bezorgen echter kunt u natuurlijk wel een compleet ontbijtje laten bezorgen zoals staat vermeld op de website.

Betaling geschied vooraf door middel van overboeking, betaalverzoek of Tikkie. Contante betaling aan de deur is niet mogelijk.
Maximum aantal broodjes per bestelling is 20 stuks.